Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V lednu letošního roku Demi Moore (61) na přehlídce značky Fendi šokovala kamenným výrazem v obličeji. Fanoušci se tenkrát nemohli dohodnout, jestli šlo o zpackaný make-up, nebo čerstvý zákrok plastického chirurga. Po necelém roce herečka vyvolala spekulace znovu.

Na udílení módních cen Fashion Awards totiž předvedla stejně vyhlazený obličej. Kontování obličeje se nejspíš opět moc nepovedlo. Na některých záběrech to totiž vypadá, jako by herečka schválně špulila pusu.

Po boku návrháře Kim Jonese ale rozdávala i úsměvy, tvář tedy zdaleka neměla tak strnulou jako na lednové přehlídce. Ostatně i po ní se pochlubila fotkou ze zákulisí, na níž předvedla usměvavou tvář bez make-upu.

Mimika tedy hollywoodské legendě v obličeji nechybí, ovšem možná by stála za zvážení změna líčení. Demi se k věci nikdy nevyjádřila, ale v minulosti dala najevo svůj postoj k plastikám.

„Nelíbí se mi představa operace kvůli zpomalení stárnutí. Skalpel vás neučiní šťastnými,“ řekla Daily Mailu po uvedení Charlieho andílků 2. V roce 2019 pak o stárnutí promluvila znovu.

„Gravitace nešetří ani mě. Občas se dívám do zrcadla a říkám si, že lže, že takhle přeci nevypadám. Ale musíte se umět přijmout, jací jste, a nehledat na sobě nedostatky,“ sdělila Daily Mirroru.

Myslíte si, že Demi podstoupila před akcí zákrok, nebo jde o nešťastný make-up? Hlasujte v naší anketě!

Podstoupila Demi Moore podle vás nějaký zákrok, nebo je za vyhlazeným vzhledem líčení?
Může za to líčení, měla by změnit maskéra.
4,1 %
Určitě si trochu dopomohla nějakým zákrokem.
95,9 %
Celkem hlasovalo 19438 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám