Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Demi Moore (61) objevila před několika dny na mole během pařížské přehlídky značky Fendi, fanoušci se nestačili divit. Herečku téměř nepoznávali a okamžitě se rozmohly spekulace, že podstoupila nějaký zákrok v obličeji. Je ovšem možné, že za její strnulou tváří přeci jenom byl přehnaný make-up.

Demi se pochlubila fotkou ze zákulisí přehlídky, na níž je s modelkami Kate Moss, Christy Turlington a návrhářem Kimem Jonesem. Na snímku je nenalíčená, s dioptrickými brýlemi, tváře má plné, ale mimika jí v obličeji nechybí a působí tak celkem přirozeným dojmem.

Neprodleně po přehlídce zaplavily Twitter spekulace, jestli Demi podstoupila například výplně v obličeji, nebo to maskéři jednoduše přehnali s konturováním. A zdá se, že někomu při líčení přeci jenom ujela ruka.

Není to poprvé, co se mluvilo o tom, že se herečka nechala “upravit“. Jakékoli zákroky ovšem v minulosti popřela.

„Nelíbí se mi představa operace kvůli zpomalení stárnutí. Skalpel vás neučiní šťastnými,“ řekla v roce 2007 Daily Mailu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám