Hlavní obsah
Článek

Rumer Willis (32) pogratulovala své mamince Demi Moore (61) k 58. narozeninám prostřednictvím Instagramu, kde sdílela sérii snímků z dětství, na nichž je s herečkou. Kromě roztomilých momentek byla mezi fotkami jedna z červeného koberce nebo jiná ze zákulisí natáčení filmu Striptýz z roku 1995. A právě tento snímek to u fanoušků vyhrál.

Moore je na něm v krajkovém prádle a nejstarší dcera se k ní tiskne. „Všechno nejlepší, mami. Jsem tak vděčná za život s tebou. Jsi nejdrsnější, nejpraštěnější, nejpošetilejší válečnice ve štíru, kterou znám. Miluji tě,“ napsala do popisku fotek Willis.

K blahopřáním se připojily i hereččiny mladší dcery Scout (29) a Tallulah (26). Prostřední Scout mamince v Instastories vzdala hold za nedávnou přehlídku prádla Savage x Fenty zpěvačky Rihanny, kde se Demi blýskla v prádle a byla jednou z hlavních hvězd večera.

S dcerami má Moore dnes již skvělé vztahy, ale byly doby, kdy spolu vůbec nemluvily. Když byla vdaná za Ashtona Kutchera a snažila se s ním otěhotnět, dcery se jí odcizily. Sblížil je opět až jejich rozchod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám