Hlavní obsah
Článek

Jsou hvězdy, které prosluly mimo jiné svými závislostmi na drogách nebo alkoholu. Ovšem jsou i takové, o jejichž problémech se mluvilo jen velmi krátce a časem je zastínil jejich talent a herecké výkony. Podívejte se na hvězdy, které bojovaly se závislostí, ale svět jim to už dávno odpustil.

Gerard Butler

Hollywoodský samec měl problémy se závislostí na alkoholu, když mu bylo kolem dvaceti. S tou se sice úspěšně popasoval, ale pokud si kladete otázku, proč se hvězda 300: Bitva u Thermopyl neobjevila v pokračování s názvem 300: Vzestup říše, je to proto, že v tu dobu bojoval pro změnu se závislostí na lécích na bolest. Paradoxně bolestmi začal trpět právě při natáčení Bitvy u Thermopyl.

Demi Moore

Demi Moore (61) se poprvé ocitla v léčebně už v mládí, ale po rozchodu s hercem Ashtonem Kutcherem se její stav značně zhoršil. V roce 2012 byla převezena do nemocnice, protože na večírku dostala záchvat. Trpěla anorexií a závislostí na lécích na předpis.

Zac Efron

O pobytu Zaca Efrona v léčebně se mluví jen velmi málo a v průběhu let, jako by na to svět úplně zapomněl. V roce 2013 se podle všeho léčil ze závislosti na kokainu hned dvakrát v rehabilitačním zařízení. Podruhé drogám podlehl při natáčení filmu Sousedi.

Angelina Jolie

Angelina Jolie (48) nebyla vždy vzornou matkou, jak se dnes může zdát. Herečka má za sebou i velmi temnou minulost. K drogám se dostala už jako teenager a do svých dvaceti let je vyzkoušela všechny. Bojovala se závislostí na kokainu, heroinu, extázi a LSD, a v roce 1997 dokonce kvůli depresím uvažovala o sebevraždě. Jen několik dní před svatbou s Billym Bobem Thorntonem v roce 2000 se složila a musela být převezena na psychiatrii. Z drog se paradoxně dostala díky práci na filmu Lara Croft, který ji také i proslavil.

Matthew McConaughey

Matthew McConaughey se v říjnu roku 1999 dostal do křížku se zákonem, když na něj sousedi zavolali policii. V jeho domě se divoce flámovalo a herec běhal před policisty nahý. Byl sice zatčen, ale nakonec nebyl obviněn. Přesto se mu extempore moc nevyplatilo, na nějakou dobu se ocitl v léčebně a prošvihnul pár nabídek na slušné role. Naštěstí to jeho kariéru příliš neovlivnilo a dnes je jedním z nejuznávanějších herců.

Reklama

Další články

Načítám