Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nemají co na práci, tak se baví vyvěšováním lechtivých fotek na sociální sítě. Z dcer hollywoodského ranaře Bruce Willise (69) a jeho první ženy, herečky Demi Moore (61) vyrostly klasické zástupkyně hollywoodské zlaté mládeže, povalující se v Bel Air nebo Beverly Hills u bazénů opulentních sídel, zatímco rodiče na jejich radovánky tvrdě vydělávají.

Scout LaRue Willis (26) teď vyvěsila na Instagram vskutku nevšední fotku. Na snímku pózuje se svou sestrou Tallulah Belle (23), která na sobě má bílé plavky. Sama Scout se však rozhodla odložit i ty! Aby jí cenzoři fotku ze sociální sítě bez milosti nesmazali, decentně si zakryla aspoň část prsou dlaněmi a pramínky vlasů.

Přestože se stále chovají jako střelené puberťačky, jsou obě krásky už dávno dospělé ženy. Na to, aby je drsný táta Bruce pořádně seřezal, už je tedy nejspíš pozdě... Odvážnými fotkami se nejspíš jen snaží světu trochu připomenout, že existují - obě se totiž pokoušejí prorazit jako herečky, ze stínu slavných rodičů se jim však stále vystoupit nedaří...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám