Hlavní obsah
Článek

Dokážete si představit slavnou hollywoodskou herečku a po většinu svého života ikonu ženské krásy Demi Moore (61) bez předního zubu? Přesně to se jí totiž stalo. S fotkou, na níž se jí v úsměvu vyjímá jako němý vykřičník mezera po horním řezáku, nyní Demi ukázala v populární show Jimmyho Fallona.

„Ulomily se mi přední zuby. Velmi ráda bych řekla, že to bylo během jízdy na skateboardu, anebo při něčem podobně skvělém, ale myslím, že pravý důvod je důležitý sdílet s veřejností. Protože po srdečních onemocněních je to jeden z největších zabijáků v Americe - jmenuje se stres," vylíčila příčinu této situace.

„Takže jste ztratila přední zub?“ ptal se překvapený moderátor. „Vlastně oba, ale na obrázku chybí zatím jen jeden,“ odpověděla mu. V jeho pořadu už měla chrup v pořádku a s úsměvem děkovala bohu za zázraky, které umí moderní stomatologie.

„Když mě viděly bez zubů děti, užívaly si to. Asi bez nich vypadám zranitelněji a legračně,“ popsala Fallonovi euforii svých dcer, které má s hercem s Brucem Willisem (69).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám