Hlavní obsah
Článek

Mít skvělou postavu a udržovat se fit patří k jejich práci a těmto slavným dámám se to daří i ve zralém věku. Vypadají báječně!

O Demi Moore (61) toho bylo napsáno již mnoho, ale není zbytí, než znovu zopakovat, že tahle dáma se svléknout do bikin stydět nemusí ani ve věku začínajícím pětkou. Fotka pochází z hereččiny dovolené v Mexiku a bylo jí tehdy 51 let.

Také Brooke Shields, tehdy devětačtyřicetiletá a něco, dnes jednapadesátiletá, je v tomto směru sázkou na jistotu a na dovolené v Mexiku potvrdila, že její postava je i s ubíhajícími léty špičková.

Figuru v bikinách odhalila také u nás nepříliš známá italská zpěvačka Gianna Nannini, u které jde o poměrně vzácný záběr. Svou ženskost jinak utápí v unisexovém stylu. Fotka vznikla před třemi roky v Itálii.

I na fotce pětapadesátiletá, dnes o rok starší filmová producentka Rita Rusic strčí do kapsy mnohé vrstevnice, ale i mladší ženy. Hádali byste jí její věk?

Úkazem je v tomto směru pak dnes dvaašedesátiletá Christie Brinkley, mimochodem autorka knihy Timeless Beauty, která na fotce z loňského roku vypadá neskutečně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám