Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci zůstali v šoku, když v roce 2018 obletěly svět zprávy, že se zpěvačka Demi Lovato (31) předávkovala. Se závislostí na drogách bojuje od 14 let, ovšem poslední incident málem nepřežila, jak nyní nastínila v traileru k novému dokumentu Dancing With The Devil, který vyjde 23. března na YouTube.

„Utrpěla jsem tři mrtvice a infarkt. Doktoři říkali, že mi zbývalo tak 5 až 10 minut života,“ uvedla Demi. „Měla být mrtvá,“ připustil ve videu její kamarád, který také potvrdil, že šlo o předávkování heroinem, o kterém se doposud jen spekulovalo.

Je vidět také záběr na zpěvaččinu potetovanou ruku napíchnutou na kanylu. „Mám hodně životů, jako moje kočka. Teď jsem v mém devátém. A jsem připravená vrátit se k tomu, co miluji ze všeho nejvíc, což je tvorba muziky,“ dodala.

Incident Demi sice jako zázrakem přežila, ale nikoliv bez následků. „Poničilo mi to mozek, dodnes se potýkám s následky. Nemohu řídit auto, protože mám slepá místa ve svém zorném poli. Také jsem nemohla číst. Asi tak dva měsíce jsem měla úplně rozmazané vidění,“ popsala.

„To všechno je tu, aby mi to připomnělo, co se může stát, když se znovu uchýlím na temnou stranu. Jsem za tyhle připomínky vděčná.“

„Překročila jsem hranice, které jsem nikdy neměla,“ dodala v tříminutovém traileru, v němž se kromě zpěvačky objevili také její kamarád Matthew Scott Montgomery, maminka Dianna De La Garza, nevlastní otec Eddie a sestry Dallas a Madison.

Kromě nich na kameru promluvili také Elton John nebo Christina Aguilera, kteří se s Demi přátelí. Dokument pojednává i o zpěvaččině nešťastných zásnubách s hercem Maxem Ehrichem.

Demi se se závislostí léčila už jako náctiletá, v léčebně byla několikrát. Od roku 2015 byla čistá, pak bohužel „uklouzla“. Po několikatýdenním pobytu v nemocnici ji odvezli rovnou do léčebny, kde zůstala několik měsíců.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám