Hlavní obsah
Článek

Ačkoliv byli zamilovaní až po uši, dokonce tolik, že se již po několika měsících vztahu zasnoubili, zdá se, že se Demi Lovato (31) a herec Max Ehrich nerozešli zrovna v dobrém. Poté, co rozchod vyplaval na povrch, zahltil herec svou sociální síť naštvanými posty a tvrdil, že se o rozchodu dozvěděl z médií.

„Byl jsem na place, točíme film Southern Gospel, když jsem otevřel telefon a uviděl ty titulky. Přísahám, že je to pravda, takhle jsem se o našem rozchodu dozvěděl,“ dušoval se a k tomu nařkl zpěvačku, že nechává fanoušky, aby ho šikanovali.

Herec přísahá, že mluví pravdu, ale zdroje ze zpěvaččina okolí hovoří jinak. Podle nich vztah opravdu ukončila Demi, ale Ehrichovi to sdělila před tím, než zpráva prolétla médii.

„Nechce s ním být v kontaktu. Je úplně zahanbená jeho chováním a tím, že začal soukromé záležitosti řešit na sociálních sítích. Nechce s ním mít nic společného,“ nechal se slyšet zdroj E! News. Sama zpěvačka rozchod doposud nekomentovala.

Zrušení zásnub údajně předcházely četné hádky. Demi prý nevěděla, kdo Max doopravdy je, když kývla na žádost o ruku. Vzhledem k tomu, že spolu randili teprve tři měsíce, než se zasnoubili, je to celkem pochopitelné. A taková to byla láska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám