Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Demi Lovato (31) zasáhla smrt blízkého kamaráda. Se smutnou zprávou se fanouškům pochlubila ve svých Instastories. „Držte si své milované blízko u sebe a dejte jim vědět, že je máte rádi. Ujistěte se, že to vědí,“ napsala a doplnila: „Závislost není sranda, nebe má kvůli této strašné nákaze dalšího anděla. Jsem zdrcená a navždy mi budeš chybět.“

Kamaráda jménem Thomas oplakávala řada sledujících i na jeho instagramovém profilu. Se závislostí na drogách má Demi sama bohaté zkušenosti. Bojuje s ní od 14 let. V loňském roce se předávkovala a musela být hospitalizována, a následně strávila nějaký čas na léčení.

I proto zpěvačka připomněla fanouškům, ať neváhají vyhledat pomoc, pokud mají sami podobné problémy. „Její tým je tu pro ni nonstop a ona je jim za to moc vděčná. Tvrdě makala na tom, aby se postavila zpátky na nohy. Nebere to jako samozřejmost,“ svěřil zdroj E! News.

Lovato se po návratu z léčebny prý odstřihla od některých přátel a stáhla se do ústraní. Čas tráví s těmi nejbližšími a podle všeho už znovu randí. Jejím novým objevem má být Mike Johnson, který se nedávno proslavil díky reality show Dívka na vdávání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám