Hlavní obsah
Článek

Teprve minulý týden opustila zpěvačka Demi Lovato (31) nemocnici Cedars-Sinai, kam byla 24. července převezena kvůli předávkování. Z nemocnice však okamžitě zamířila do léčebny v Chicagu, kde podle zdrojů eonline zůstane několik měsíců. Demi, která se závislostí na drogách bojuje od svých 14 let, podstoupí sérii léčení s terapeuty, kteří se budou soustředit mimo jiné i na její mentální zdraví.

Lovato zrušila zbytek svého turné a s nikým nekomunikuje. Dokonce ani se svým bývalým přítelem Wilmerem Valderramou, který ji údajně několikrát v nemocnici navštívil. Zpěvačka, pro kterou prostředí léčebny není cizí, se nyní hodlá plně soustředit na své zdraví.

Při opuštění nemocnice Lovato poslala krátký vzkaz svým fanouškům prostřednictvím Instagramu. „Vždy jsem byla otevřená ohledně svých závislostí. Naučila jsem se, že tahle nemoc není něco, co by odešlo nebo někam zmizelo samo. Musím s ní neustále bojovat a můj boj ještě neskončil,“ vzkázala fanouškům a poděkovala jim za projevenou lásku a podporu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám