Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Je to smutný příběh. Demi Lovato (31) se jako zpěvačka dostala až na vrchol, ale neodolala nástrahám šoubyznysu. Drogy jsou pro ni prokletím, které ruinuje její kariéru.

Americká zpěvačka se proslavila už v 15 letech. Jako teenagerka se přes alkohol a marihuanu dostala ke kokainu. I když má za sebou pobyt v léčebné, opět sáhla po návykových látkách. Fanoušci mají o Demi velký strach.

V pondělí byla podle serveru TMZ převezena do nemocnice po předávkování heroinem. Celebrity jako Ellen DeGeneres, Ariana Grande, Cardi B či Joe Jonas jí okamžitě vyjádřily podporu. Tu bude závislá Demi potřebovat.

Pozdější informace sice heroin vyvrátily, ale potvrdily, že se zpěvačka předávkovala nespecifickou návykovou látkou. „Demi je při vědomí a obklopená rodinou, která všem děkuje za projevenou lásku, modlitby a podporu. Některé zveřejněné informace se nezakládají na pravdě. Příbuzní žádají o respektování soukromí. Prioritou je pro ně Demino zotavení,“ sdělila zpěvaččina mluvčí.

Fanoušci začali mít o Demi obavy po zveřejnění nové sklady Sober, v níž se omlouvá rodičům za své selhání a slabost. Nyní se ukázalo, že text opravdu odrážel současnou realitu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám