Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novou ambasadorkou šestnáctého ročníku růžového pochodu proti rakovině prsu se letos stala Debbi (30). Zpěvačku k účasti na bohulibé akci nemuseli dlouho přemlouvat a to i přesto, že ji na rozdíl od většiny kolegů nemotivuje žádná osobní nepříjemná zkušenost se strašákem jménem rakovina.

„Musím zaklepat, že osobní zkušenost s touto nemocí já ani nikdo z mého okolí nemá. Doufám, že to tak zůstane. Stát se může cokoli dívce mého věku, nebo i mě. Chtěla bych, aby to byla motivace pro moje fanynky, aby si došly na vyšetření. Není to nic nákladného, nepříjemného, nebo něco, co vezme hodně času. Myslím si, že je dobře, že se tento pochod dělá,” říká rusovlasá umělkyně, která před dvěma lety absolvovala vyšetření prsou.

Na pochod Prahou se zpěvačka těší. „Je to můj první ročník, nevím, co mě čeká. Jen jsem pochopila, že se jde hodně dlouho pěšky. Je to pro dobrou věc, tak to ráda podpořím.” V cíli pochodu Debbi vystoupí se svou kapelou a na pódiu se vystřídá s takovými umělci jako je kapela Kryštof, Jelen, David Dejl, nebo Tonya Graves. „Na to se moc těším. Nejen, že budeme sami vystupovat, ale že si poslechneme i jiné kapely,” říká Debbi.

Reklama

Další články

Načítám