Hlavní obsah
Článek

O zpěvačce Debbi (30) se úplně neví, že stejně intenzivně jako zpívání miluje i koně. Její láska k přírodě a němým tvářím je natolik silná, že se interpretka hitu Touch The Sun rozhodla přestěhovat padesát kilometrů za Prahu.

„Po roce hledání jsme konečně nalezli místo, kam bychom se odstěhovali. Teď nás čeká obrovské množství práce,” říká Debbi, která s rodinou a partnerem Tomášem Ouřadou koupila chalupu se stodolou na Kokořínsku, kterou teď budou přetvářet k obrazu svému a na dvou hektarech pozemků zřizovat pastviny pro koně.

Debbi chodí se svým partnerem tři roky a rok spolu sdílí společnou domácnost. „Když jsme s přítelem začali přemýšlet o domě na venkově, tak jsme se rozhodli sestěhovat, abychom ušetřili aspoň jeden nájem. Šetříme totiž, jak se jen dá. Myslím, že na dovolenou se nevydám dalších pět let,” svěřila se nám zpěvačka, se kterou jsme si povídali na otevření nového butiku známé džínové značky.

Vztah Debbi a Tomáše je prý ověřený a je si jistá, že náročné období ustojí. „Naštěstí na to nejsem sama. Je to takový rodinný podnik. S přítelem tam budeme bydlet sami a rodiče budou dojíždět o víkendech,” vysvětlila zpěvačka, která minulý týden dokončila svou novu desku, která by měla spatřit světlo světa v dubnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám