Hlavní obsah
Článek

Až jednou bude moderátor a herec Jakub Kohák chtít mluvit vážně, měl by na to důrazně upozornit! U tohohle neobyčejného srandisty si totiž nikdy nemůžete být nikdy jistí tím, že zrovna neříká další ze svých legrácek. Naposledy nám teď tvrdil, že nemá ženu a že je opuštěný!

Redaktor Super.cz se ho totiž ptal na to, co si vybaví ze své svatby. Všichni totiž o Barboře, s níž má dva syny, mluví jako o jeho manželce.

„Vlastní svatbu si vybavím perfektně, protože vůbec nejsem oženěný. Ještě jsem to nezažil. Mě nikdo nechce! Nežijeme ani na psí knížku. Manželka není. Jsem sám jako kůl v plotě. Chudák opuštěný, zbitý jak pes. Jak ta poslední mula v Instabulu!“ tvrdil nám vážně Jakub, pak se ale při naší připomínce, že u něj nikdy nikdo netuší, co je pravda a co legrace, hlučně rozesmál.

Kohákovi by se zkušenosti ze svateb hodily. Bude totiž začátkem února moderovat zavedený veletrh pro snoubence a jejich rodiny Svatební show v brněnské Vaňkovce.

„Už se na to těším. Jeden pár tam vyhraje svatbu za 150 tisíc, budu je oddávat. To budu dělat poprvé. Aspoň myslím. Mám za sebou tak bohatý život a tolik si toho nepamatuju, že se to možná už někdy stalo, ale nevím o tom. Klidně bych poradil i svým známým, aby zkusili štěstí a tu svatbu vyhráli, ale mám spíš kolem sebe spoustu lidí, kteří se chtějí rozejít. Takže kdyby někdo chtěl zasponzorovat rozvod, dal bych mu pár tipů,“ dodal pobaveně Jakub Kohák.

Reklama

Další články

Načítám