Hlavní obsah
Článek

Nedávno zesnulý moderátor Autosalonu Martin Smolík (†46), kterého údajně zabil infarkt, patřil nejen k nejrespektovanějším automobilovým redaktorům v Česku, navíc není snad nikdo, kdo by o něm mluvil negativně. Všichni ho měli rádi. Smutní pro něj nejen kolegové, ale i celebrity. Například bývalá hvězda Televizních novin Zbyněk Merunka nebo zpěvačka Helena Zeťová (43).

„Je to úplně šílené. Jsem z toho hotový. Vždyť šlo o mladého člověka! Nevzpomínám si na to, že by si někdy na zdraví stěžoval. Byl to zapálený autař, šíleně ho to bavilo. Málokdy se to vidí. A byl to strašně slušný člověk, na kterého bylo spolehnutí. Když něco řekl, tak to platilo. Neexistovalo, že by nesplnil, co slíbil. Není to úplně obvyklé. A pokaždé přišel stoprocentně připravený,“ řekl Super.cz Merunka, který v Autosalonu podle svých vlastních odhadů působil zhruba čtrnáct let. Až do letošního jara.

„Pamatuju si, jak rychle se kdysi zapracoval. Měl zkušenosti z rádia, ale dělat testy aut do televize, to je něco jiného. Dostal se do toho okamžitě,“ dodal.

Na kamaráda zavzpomínala i Helena Zeťová. „Nikdy jsem se s Tebou na cestách nebála. Ať Tvá poslední vede do nebe,“ napsala na svou sociální síť.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám