Hlavní obsah
Článek

Kdyby byla ve jménech těchto kočiček zakódovaná jejich krása a sex-appeal, snadno by se mohlo stát, že nad Českou republikou budou brzy parkovat kolonizační marťanské talíře. Podívejte se na fotky z předvánočního kalendáře plného dívek, které se brzy tak trochu podívají na Mars!

Jde o vážně povedený kalendář finalistek soutěže Miss léta, jejíž prestiž se zvyšuje zejména po nedávných průšvizích České Miss. A jak jsme vůbec přišli na výše zmiňované Marťany? Jména finalistek prý totiž lidé z americké NASA nechali vepsat do krystalu křemíku, který se příští rok vydá se sondou InSight na vesmírnou misi k rudé planetě. Cestou k ní sonda uletí několik set miliónů kilometrů a přistane za rok v listopadu.

„Stejně jako my pomáháme nezkušeným modelkám nastartovat kariéru k výšinám, i sonda poputuje ke hvězdám. Jinak kalendář vznikal osm dní v průběhu soutěže. Začínající modelky se v té době teprve učily pózovat před fotoaparátem. Zdá se to jednoduché, ale někoho je třeba zbavit ostychu. Pózovat před cizími lidmi v plavkách či spodním prádle opravdu není pro začínající dívky nic obvyklého. Ale se všemi se výborně pracovalo,“ dušují se pořadatelé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám