Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nechybělo málo a také už tu nemusela být! Jak Super.cz již informoval, herečka Jaroslava Obermaierová (77) se zranila v lese a dlouho se jí nedostalo v chladném podzimním počasí pomoci. Zdraví se jí kvůli prochladnutí naštěstí nepodlomilo, v nemocnici však i po operaci dále zůstává. Máme fotky ze špitálu!

„V benešovské nemocnici jsem už asi čtrnáct dní, zrovna jste mě zastihli na rehabilitaci. Jak dlouho tu zůstanu, se ještě neví. Teprve mě třeba čeká převaz,“ řekla Super.cz Obermaierová.

„Je to složitější. Moc mě to ve špitále nebaví,“ přiznala nám herečka.

Jaroslava Obermaierová si nedávno vyšla na chalupě do lesa na houby. Bohužel si ale zlomila kotník a v mrazivém počasí trvalo, než se domohla pomoci.

„Mobil jsem sice měla, ale byl špatný signál a bylo mi z toho zranění špatně. Když už jsem se později dovolala pomoci, tak pro mě přijeli rychle. Nejhorší bylo, že to opravdu bolelo,“ postěžovala si paní Jarka našemu redaktorovi.

Její zranění momentálně přidělává starosti jak Divadlu Broadway, kde hraje v Mýdlovém princi (zaskakují za ni alternace Jana Synková a Vlasta Peterková), tak seriálu Ulice. „Asi musí přepisovat scénář. Budu jim chybět, ale oni jsou šikovní, nebojím se o ně. Zvládnou to,“ dodala Jaroslava Obermaierová.

Reklama

Další články

Načítám