Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když se Ondřej Koptík, mladík, kterého by nikdo neznal, nebýt toho, že byl jeden čas po boku herečky Hany Gregorové (71), ukázal na veřejnosti ruku v ruce se Silvií Řehákovou, dívkou známou díky lechtivější minulosti, chovali se jako na akci s tématikou pro dospělé a do světa hlásali, jak jsou spolu dlouho a zbožňují se, všem to asi bylo k smíchu a moc tomu nikdo nevěřil. Koptík nyní přiznal: bylo to jen naoko a chtěl, aby Hana Gregorová žárlila!

„Udělal jsem ještě jednu mega kravinu a to tu, že jsem šel za Silvou a nechal se s ní fotit v těch nejtrapnějších pózách a vykřikoval, že je to moje nová holka a jak jsem konečně šťastný. Snad jsem doufal, že (Hana Gregorová – pozn. red.) konečně začne žárlit a ozve se. Jak já jsem ji podcenil! Nikdy by se k takové ubohosti nesnížila,“ napsal na svou sociální síť Ondřej v rámci veřejného pokání, v němž přiznal, že všechnu špínu, kterou na Gregorovou nakydal, si vymyslel, aby jí ublížil.

„Ale najednou mi to otevřelo oči a jak se říká nastavilo zrcadlo. Když jsem viděl, jak je ta Silva hladová po bulváru a jenom ať se o ní píše. viděl jsem sebe. Jak jsem byl slavomanskej a myslel jsem si, že jsem hrozná celebrita a všichni mi zobají z ruky. Pochopil jsem, že jsem ze sebe udělal toho největšího československého zoufalce a i***ta,“ kaje se dál Koptík.

I svůj profil na sociální síti měl zahlcený společnými fotkami s Řehákovou, ty nyní již zmizely. Tenhle „románek“ se prostě vypařil jako pára nad hrncem stejně rychle, jako začal.

Řeháková je opravdu některými novináři vnímána jako slavomanka. Ráda se ozývala do redakcí a snažila se za každou cenu domluvit na tom, aby o ní vycházely nějaké články.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám