Hlavní obsah
David Zápal
Článek

U těchto dvou asi nikdy žádná divočina, jako třeba u Dády Patrasové s Felixem Slováčkem, nehrozí! Herečka Dana Morávková (52) je sice ženou hudebníka Petra Maláska už jednadvacet let, ale chovají se k sobě mile a něžně, jako by se poznali teprve před pár dny!

Když o sobě mluví veřejně, je to vždy s úctou a láskou. Váží si jeden druhého, a tak se nám představa, že by se jeden z nejstabilnějších párů českého šoubyznysu mohl někdy rozejít, zdá stejně reálná, jako že Karel Gott pověsí zpívání na hřebík a nastoupí místo toho do nějaké taneční skupiny.

Vzájemnou lásku ukázali Morávková s Maláskem i při focení pro první selfie charitativní kalendář pro nadaci VDN splň si svůj sen.

„Musíte si dobře vybrat a já jsem možná měla víc štěstí než rozumu a vybrala jsem si skvěle. Já Petra vidím pořád takového, jakého jsem ho poznala před jednadvaceti lety," svěřila se Dana nedávno, a i fotka to dokazuje.

Kromě toho v kalendáři nechybí ani Michal Hrdlička s Karolínou Plíškovou. „Focení probíhalo v pražské Pařížské ulici a bylo to dost náročné, protože hlavně Karolínu hodně lidí poznávalo,“ říkají tvůrci.

Fotograf Tomáš Spáčil ale zvěčnil pro selfie kalendář i Martu Kubišovou, Olgu Lounovou, Lucii Křížkovou nebo Michala Suchánka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám