Hlavní obsah
Článek

Obřad pro veřejnost se konal v pátek odpoledne ve Velké obřadní síni krematoria Strašnice. Začínal veřejnou části, v níž se se známým hudebníkem mohli rozloučit všichni, kteří měli rádi jeho tvorbu.

Mezi smutečními hosty, kteří přišli známému muzikantovi vzdát hold, byli například Karel Vágner, Jitka Zelenková, Petra Černocká, Standa Hložek a další známé osobnosti.

V první lavici usedla vdova Heidi Janků, syn Adam Pavlík s manželkou a dcerou Johankou a dcera Yvonne s rodinou. Rodina si nepřála kondolence. Celý obřad trval 18 minut.

Ivo Pavlík zesnul minulou sobotu poté, co se mu ve středu udělalo coby kardiakovi zle a putoval do nemocnice. Postihl ho infarkt. Ještě ve čtvrtek byl jeho stav stabilizovaný, ale v pátek se mu přitížilo. Když ho byla v sobotu ráno manželka navštívit, připravovali ji na nejhorší, návštěvu u něj jí ale nedoporučovali.

„Rozloučila jsem se s ním už v pátek, kdy mě Ivoš ještě vnímal,“ řekla Super.cz zničená Heidi, která po oznámení úmrtí svého milovaného muže jako velká profesionálka ještě odzpívala koncert. A to přesto, že Pavlík byl mužem jejího života, který ji provázel celou její kariérou a jeho smrt ji strašně zasáhla.

Dříve byl manželem Věry Špinarové, stojí za některými jejími hity.

Všichni, kdo ho potkávali na společenských akcích, ho měli rádi. Měl rád humor, ženy, často o nich vtipkoval. V poslední době mu ale ubývaly síly. O část z nich přišel třeba také po smrti své první manželky. A coby kardiakovi mu pak velmi ublížila letní vlna veder.

„Ve středu ještě říkal, že se má fajn, jen že mu nedělají dobře horka. Jako kardiak je musel prožívat stokrát hůř než ostatní lidé. Myslím si, že vedra k jeho smrti hodně přispěla,“ vzpomínal na tátu Adam Pavlík.

Reklama

Další články

Načítám