Hlavní obsah
Článek

Po letech, kdy spolu nemluvili, skoro až válčili, a jak se Tomáš Řepka (50) nedávno snažil naznačit, bylo to prý vlivem jeho předchozímu manželství, se bývalému špičkovému fotbalistovi daří zase navázat normální vztahy se svými dětmi, jež má se svou první ženou. Mrkněte na fotky!

S dvaadvacetiletou Veronikou a sedmnáctiletým Tomassem nyní poprvé po dlouhých letech vyrazil i do společnosti. Objevili se společně i s Řepkovou partnerkou Kateřinou Kristelovou (44) v neděli na XFN Zápasnické noci MMA a díky tomu si nešlo nevšimnout, že synátor, který také hraje fotbal, jako by mu z oka vypadl. Veronika zase se vším všudy zdědila vizáž po mamince.

Že je někdo fotí, v nich moc nadšení nevzbuzovalo. Díky bouřlivému rozvodu rodičů si užili s médii své, o to vděčnější ale je nyní Řepka za to, že se zase dávají dohromady a dohánějí, co zameškali.

„Bylo úžasný mít okolo sebe ty nejbližší a užít si fajn večer,“ řekl k tomu stručně exčutálista s tím, že do MMA zápasů je fanda a chodí na ně pravidelně.

Na Veroniku s Tomassem jsme se ptali i Řepkovy lásky, ale jinak upovídaná moderátorka byla velmi opatrná. Evidentně nechce navázané vztahy s nimi něčím pokazit.

„O dětech Tomáše se vůbec bavit nechci, protože oni o popularitu nestojí a je to tak v pořádku. Přijdou mi skvělý, na nic si nehrají a Tomáš na ně s jejich mámou můžou být pyšní. Vyrostli z nich moc fajn lidi a mám je ráda,“ uvedla Kristelová.

„Tomášovi se boje v kleci líbí, já se o kohokoliv, kdo leží na zemi, bojím,“ dodala se smíchem.

Reklama

Další články

Načítám