Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Velká část herecké obce od chvíle, kdy vyšlo najevo, že režisér Vladimír Drha (†73) zemřel na následky rakoviny úst, pláče. Všichni ho měli rádi, tvrdilo se o něm, že je to nejhodnější režisér u nás. A nikdy mu nikdo neodmítl roli. Málokdo ale ví, že v sobě dusil velkou bolest ze ztráty patrně největší životní lásky!

Krátce před revolucí byl zamilovaný až po uši do jednoho mladíka. Kdyby už tehdy bylo povolené registrované partnerství, patrně by ho spolu uzavřeli. Až tak silné pouto mezi sebou měli! Jenže v den, kdy si zaláskovaně slíbili, že spolu začnou bydlet a začnou budovat budoucnost, došlo přímo na slavném pražském Karlově mostě k tragédii.

„Vraceli se k ránu z flámu, byli hrozně šťastní a plánovali, jak spolu budou žít. Jenže ten klučina bohužel na Karlově mostě začal z legrace blbnout, posadil se na kamenné zábradlí a bohužel se převrátil a spadl do vody. Na místě se utopil. Vláďa z toho byl naprosto zničený. Nikdy se s tím úplně nevyrovnal,“ prozradil Super.cz blízký přítel zesnulého režiséra, který si nepřál být jmenován.

„Je ho věčná škoda. Byl to strašně hodný člověk, neznám nikoho, kdo by ho neměl rád. Posledních pár let měl šílených. Když jsme si telefonovali, bohužel mu nebylo kvůli chybějícímu hornímu patru vůbec rozumět, což věděl a hrozně ho to trápilo. Tak snad mu je tam nahoře už líp,“ dodal režisérův přítel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám