Hlavní obsah
Článek

Jeden z největších mladých talentů u nás Šárka Geroldová alias Sharkass, která vynikla před lety v Talentu, ale i bez něj by asi dávno patřila k respektovaným rapperkám a také textařkám, se zasnoubila se ženou! Mrkněte na fotky a přečtěte si, co nám k tomu řekla!

O tom, že nikdy nebude dámou v róbách a že nachází lásku u obou pohlaví, si s námi Sharkass povídala již dříve.

Teď ale její srdce patří dívce, americké zpěvačce.

„Potkat se s ní mě dost změnilo. Být s holkou je jiný, než být s klukem. Je to pro mě takový odraz mě samý, přijde mi to jako něco vyššího, uměleckýho. Není to tolik o fyzičnu, i když samozřejmě také. Přijde mi, jako kdybych potkala druhou část svého já, což občas bylo dost drsný. Tohle je pro mě první taková zkušenost,“ prozradila Super.cz Sharkass.

„To setkání se stalo mou inspirací při psaní mé první desky Protiklady, která nyní vyšla. Hodně písniček vzniklo kvůli tomu, že jsme se potkaly,“ přidala.

Že by došlo i ke svatbě, na to Šárka nemyslí.

„Teď jsme se třeba čtyři měsíce neviděly. Jak to všechno bude dál, je ve hvězdách. Ale poletím za ní. Jinak nátura Američanů je dost jiná proti české. Oni chtějí často hned zásnuby a tak. Je to pro ně důkaz, že to s nimi myslíte vážně, proto jsme se symbolicky zasnoubily. Mám v okolí hodně kamarádek, co si prošly tím samým. Musely jsme si tím projít, abychom poznaly samy sebe,“ dodala Šárka, která s dívkou i bydlí, teď však obývá společný byt sama.

A jak to bude v budoucnu? O tom nechce vůbec spekulovat. Je možné, že se k lásce k mužům vrátí. Nebo taky ne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám