Hlavní obsah
Článek

Je to neuvěřitelné, ale vypadá to, jako by jí ani nepřibývala léta! Česká zpěvačka Petra Pudová (37) minulý týden oslavila začátek čtvrtého desetiletí, nikdo jí to ale nevěří. Rozruch mezi muži způsobila na jedné akci, kde se objevila po dlouhé době, protože se jim jinak vyhýbá. A na ní si nám postěžovala, kolik vrásek má. Podívejte se na video!

Ať jsme se snažili sebevíc, žádnou vrásku jsme jí na obličeji neodhalili. A nepodařilo by se to patrně ani technikům z kriminalistické laboratoře za pomoci elektronkového mikroskopu. Přesto si Petra stojí za svým.

„Lichotky slýchávám docela často. Ale tím, jak se vidím víc zblízka, vidím přibývající vrásky. Jako mladší se mi strašně líbilo, že je lidé měli kolem očí nebo pusy. Zejména na vějířích kolem očí je vidět, že ten člověk si něco prožil. Celá léta mě mrzelo, že vrásky nemám. S přibývajícím věkem naopak vzpomínám na roky, kdy jsem je neměla,“ řekla Super.cz.

Narozeniny ji donutily bilancovat. „Ale to dělám každý den. Ohlížím se za tím, co mám za sebou.

Jsem vůči sobě velmi kritický člověk, tak si říkám, že jsem si mohla jít za různými věcmi víc a víc dokázat. Jsem na sebe velmi náročná,“ přiznala nám na křtu klipu finalisty Muže roku Petra Pöschla Sexy Taxi.

Sama má nový vlastní klip One Last Time. „Křest ale nechystám. To až na podzim, až vyjde celá deska. Je to moje první sólová, podílel se na ní Daniel Hádl nebo americký hudebník a skladatel Ian Kelosky. Už dřív jsem měla snahu něco takového vytvořit, ale nebyla taková situace, abych to dotáhla do konce. Doufám, že je to správný čas, kdy to má význam,“ dodala Petra, která kdysi zazářila v SuperStar nebo coby herečka v Ordinaci v růžové zahradě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám