Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je opravdu atraktivním prototypem dokonalé ženy, ale když jde o práci, dokáže se změnit prakticky v obludku! Řeč je o Markétě Procházkové, muzikálové herečce a zpěvačce. Ta zazářila v druhé řadě show Tvoje tvář má známý hlas a od té doby o ni je ještě větší zájem. A bude dál, protože hraje hodně ušmudlanou přítelkyni Rockyho!

Ve stejnojmenném muzikálu, který má už za pár dnů premiéru, představuje Adrian, uťápnutou dívku z obchodu se zvířaty, se kterou se dá outsider mezi boxery dohromady.

V rolích Rockyho se střídají Honza Kříž a Peter O. Pecha, Markéta bude hrát přítelkyni obou z nich.

„Protože jsem stydlivá holka, naše líbání bude takové něžňoučké. Bude to herecké. Diváci to nepoznají a my se budeme moci podívat do zrcadla, že se nic nestalo,“ řekla Super.cz na zkoušce Markéta.

To ještě nebyla v „plné polní“, nalíčená a v muzikálovém kostýmu, takže bylo moc dobře vidět, jak je proti Adrianě velká kočka.

Kdyby nějaký muž šel na muzikál s tím, že si u Markéty takzvaně „přijde na své“, asi bude překvapený.

„Kostýmy jsou zajímavé, vyloženě pro chlapy. Adrian je tak hezky oblečená, že se na ni musí podívat každý muž,“ směje se sympaťanda Procházková, která kvůli zkouškám nezanedbávala ani svého partnera.

A co jí účast v Tváři přinesla? Prý jí pomohla, byť konkurzy na muzikály, v nichž nyní hraje, absolvovala již před televizním projektem. Že by si nyní říkala o trojnásobný honorář, to však prý nehrozí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám