Hlavní obsah
Článek

Ratolesti Evy Decastelo (45) Michael a Zuzanka odmala účinkují v televizních reklamách a seriálech. Hlavně chlapeček je známý snad ve všech koutech republiky kvůli vánoční reklamě na hypermarkety, v níž křičel nadšeně milované i nenáviděné slovo 'kužízek', které už přešlo do běžné řeči mnoha lidí. A jak jsou na tom tedy konta obou dětí?

„Na knížkách mají penízky v řádu desetitisíců. Teď jdou mé děti na konkurz ke Karlu Smyczkovi na hlavní role do jednoho seriálu, tak uvidíme, jak dopadnou. Jdou tam ale i děti Jany Bernáškové, to bude těžká konkurence,“ svěřila se nám Eva, jejíž prcci si už zahráli s největšími hvězdami republiky.

Eva Decastelo, jež sebe samu často označuje za strašidlo, poslední rok září v seriálu Ohnivý kuře, který píše její manžel René Decastelo. Eva si před časem naoko postěžovala, že kvůli svému choti nemá žádné milostné scény, že jí je zásadně odmítá napsat. Situace se ale už změnila. I když…

„Milostnou scénu jsem už měla. Byli jsme pod dekou, a když jsme to točili, praskla pod námi postel. Kdo je můj kluk v Ohnivým kuřeti, to ale nesmím prozradit, diváci tenhle díl uvidí asi až za půl roku. Můžu jim ale slíbit, že to bude velmi intenzivní.“

A jak se jí hraje potvora? „Popravdě hrát kr*vu je skvělý. Hodnou holku bych hrát ani neuměla. Tu hraju v manželství,“ dodala provokativně moderátorka a herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám