Hlavní obsah
Článek

Bavič a herec Milan Šteindler by se evidentně neměl samostatně pouštět do žádných větších akcí! Dokazuje to fakt, že na první čtenou zkoušku už dopředu hodně očekávaného „prvního chlapského“ muzikálu Rocky přišel zraněný. Ruku mu prý zdemolovali v hospodě.

„Já už trénoval, vyzkoušel jsem si box naživo,“ říkal kolegům, kterých se sešlo několik desítek. Však také jde o jednu z největších produkcí v historii Česka.

O co konkrétně šlo, jak moc byl, nebo nebyl pod vlivem alkoholu, jak hodně byl, nebo nebyl na vině (zda bitku vyprovokoval, nebo v ní byl nevinně), to už ale neprozradil. Potvrdil jen, že k úhoně došel v putyce. „Šlo o hospodskou potyčku, ale víc bych se o tom nerad bavil,“ řekl Šteindler.

„Když jsem mu ji napálil, tak jsem hned pochopil, že mám naraženou ruku, a udělal jsem šílený výraz ve tváři. Ten druhý se lekl a už nepokračoval,“ přidal chlapík, který v Rockym bude hrát trenéra.

Produkce také novinářům rovnou představila scénu muzikálu, startujícího už třetího března. Ta vypadá vážně okázale. Dekorace vyrábí několik desítek lidí už čtyři měsíce. Chybět nebudou třeba dvě obří obrazovky a také moment, kdy se ring ocitne přímo v hledišti mezi diváky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám