Hlavní obsah
Článek

Parťák Leoše Mareše z Ranní show Evropy 2 Patrik Hezucký (54) už se na sebe nemohl dívat. Vypadal hrozně, přetékal do všech stran, a tak se pustil do hubnutí. A to pořádně! Dole už má 23 kilo, a když do Vánoc stihne ještě tři, vyhraje sázku, kvůli které se k moderování v rádiu vrátí i před dvěma lety vyhozená Lucie Šilhánová. Jaká muka Patrik prožíval a jakým zázrakem se stalo, že postupně štíhlí?

„Vážil jsem už opravdu hodně. Ohnout se, zavázat si tkaničky, obléct si ponožky, to všechno byly těžké úkoly. Otékaly mi nohy, nemohl jsem se hýbat, do ničeho jsem se nevešel, musel jsem nosit tepláky, mělo to strašně nevýhod. Když jsem sebou flákl do postele, občas dokonce praskaly lamely v roštu,“ popsal Super.cz všechny strasti svého tlustého období.

A jak se scvrknul? „Mám úplně ideální dietu, při které mám přímo zakázáno sportovat. Vlastně hubnu, aniž bych se příliš hýbal. Nikdy jsem potravinovým doplňkům nevěřil, ale nebýt jedné firmy, která mě jimi zásobuje, nikdy nezhubnu, neměl bych k tomu vůli. Přesně mi nastavili, kolik toho mám denně sníst, kolik si dávat koktejlů. Nemám hlad, a když přijde chuť, dám si kedlubnu nebo okurku. Hubnu na systému ketózy, kdy si tělo bere energii z tuků a pořád to pokračuje,“ svěřil se Hezucký.

V plánu má ještě dalších patnáct kilogramů dolů, pak prý začne znovu i běhat a chodit na squash. Tak jako za starých časů.

„Přítelkyně je moc ráda, velmi mě podporuje. To mi pomáhá. Mám strašnou podporu posluchačů v Ranní show, čehož si vážím. Drží mě to, abych nezhřešil. A samozřejmě i plán, že když to dokážu, šéf Evropy 2 splní svůj slib a Lucie Šilhánová se vrátí,“ dodal Patrik.

Reklama

Další články

Načítám