Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nemá jen hlas, z kterého mrazí, ale mnohé pány jistě potěší i její tělesná schránka! Vítězku SuperStar Sabinu Křovákovou (32) můžeme už pár let znát prakticky jen v kůži, tentokrát se ale tahle skoro stydlivka vytasila s fotkami z dovolené. A je na co se dívat!

Sabina Křováková, která letos vydala debutové album Sirkama, sice také potřebovala lenošit za hranicemi všedních dnů, ale jinak se nespokojuje s úspěchem, který jí přinesla její prvotina. Už maká na dalších písničkách, o kterých doufá, že se stanou hity.

„Neskutečnou radost mám nejen z alba, ale i z videoklipu k titulní písničce Sirkama, který jsme natáčeli v létě na festivalu Votvírák. Pak jsem odjela do Chorvatska, kde jsem čerpala inspiraci na nové písničky,“ propálila původ fotek Sabina.

Tuhle dívku, která sice zpívá jako bohyně, ale při klasické mluvě tak trochu píská, čeká už 17. prosince akustický koncert v klubu Slušnej kanál. Jen dva dny před Silvestrem pak vystoupí se svou kapelou na Vánočním festu. Festivaly ostatně obrážela i v létě a s kapelou na nich slavila úspěch.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám