Hlavní obsah
Článek

Solárko z ní udělalo tak trošku lidskou zebru. Nebo spíš tygřici? Modelka Dominika Mesarošová (38) se rozhodla v mrazivém Česku „dokrmit“ opalování z Tunisu, odkud se vrátila na začátku října. Trochu to ale přehnala a části těla má teď vtipně bílo-hnědé.

Ukázalo se to díky polonahé fotce, kterou umístila na svou sociální síť. „Trošku jsem se spálila. Modelka na grilu,“ napsala k snímku Dominika, která se už dříve nechala slyšet, že světlá barva pleti a těla jí nesluší, a proto pravidelně „dobarvuje“ přírodně na sluníčku u moře, nebo právě v solárku.

Mesarošová, která nedávno pověsila kariéru přehlídkové modelky na hřebík a věnuje se už jen své modelingové agentuře a projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři, v němž učí mladé dívky všem základům branže, své přepálené tělo ukáže už 19. listopadu na castingu na jubilejní desátý ročník projektu.

„Hlásit se do něj mohou ženy ve věku 15 až 30 let, které si chtějí splnit sny a jež touží získat nezapomenutelné zážitky v oblasti krásy, zdraví a modelingu,“ píše na svých stránkách.

Reklama

Další články

Načítám