Hlavní obsah
Článek

Hana Gregorová (71) asi trpí velkou zapomětlivostí! Jinak by nemohla vypustit z úst to, co nedávno řekla u Těžkýho Pokondra. Směrem k dvěma moderátorům totiž pronesla, že její zásnuby nikdy neproběhly. Jenže video nelže. Je natočené, jak souhlasila s tím, že si vezme svého o 32 let mladšího přítele Ondřeje Koptíka.

„Zásnuby neplatí. Neřekla jsem ano, byla jsem zaskočená. Byla jsem asi tři tisíce metrů vysoko. Strašně se bojím výšek. Bytostně nesnáším hory, nechala jsem se přemluvit jenom kvůli výletu. Takže zásnuby neplatí, nepotřebuju to k životu, nepotřebuju se kvůli vztahu zasnubovat ani se v mých letech vdávat, být celá v bílém,“ tvrdí nyní.

Jenže pokleknutí Ondřeje, předání prstýnku i samotná žádost o ruku, to vše existuje na videozáznamu a tak se z toho nedá vykroutit. Když se jí tehdy reportéři ptali, co jí běželo hlavou ve chvíli, kdy přijala žádost o ruku a řekla své ano, odpověděla, že to bylo dojemné.

„Ještě, že jsme tak daleko a že jste tady. Varovala jsem ho, ať to nedělá, a stejně to udělal. Ale samozřejmě mě to dojalo, protože si připravil hezkou řeč, abych neměla žádné pochybnosti. Bylo to milé a krásné,“ tvrdila tehdy na ledovce. Novinářům z Blesku na místě poskytla několik rozhovorů, nyní však skoro dělá, že ji na ledovci téměř přepadli, že za vše mohou oni a že se nic nestalo a vdavky nebudou.

Nebylo by lepší prostě říci, že si to rozmyslela a neházet vinu na všechny okolo?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám