Hlavní obsah
Článek

Je to vůbec ona? Lucie Vondráčková (44) se v posledních letech konečně naučila pořádně prodat svou ženskost, vůbec už se nestydí pochlubit se dekoltem, který ještě zvýraznily mateřské povinnosti. Na křtu Dalibora Jandy (71) jako by si ale zahrála na starou Lucku a schovala se do sáčka!

Křest cédéčka Hurikána Někde v zemi nad zemí byl plný překvapení. Nejenže dorazili už nijak neskrývající se Felix Slováček s „vnučkou“ Lucií Gelemovou, navíc se na akci objevila i Lucie Vondráčková. Tak je na skok v Praze, Kanadu a děti opustila kvůli natáčení videoklipu Solnej sloup.

Její příznivci si už zvykli na to, že pochopila, jak na sebe ještě víc upozornit prosazováním své ženskosti. Už dávno není bezpohlavním diblíkem, manželství s Tomášem Plekancem a mateřství především s ní udělaly divy.

Tentokrát se ale rozhodla na sebe nijak moc neupozorňovat, aby nezastínila Dalibora Jandu, a zvolila decentní sáčko. Přesto jí to seklo!

„Uvědomila jsem si při Daliborově koncertu, že mám ráda nejen jeho známé i neznámé písničky, ale i ty, co ještě ani nenapsal,“ uvedla Vondráčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám