Hlavní obsah
Článek

Že by kvůli němu do divadel začaly chodit dámy a dívky, které jinak muzikály nezajímají? Do chystaného „chlapského“ muzikálu Rocky totiž míří nejen známé tváře Kryštof Michal a Jan Kříž, ale také pohledný a osvalený hezoun Peter O. Pecha (27). Dámy, líbí se vám?

Peter žije v Česku sedm let, studoval muzikálové herectví na brněnské JAMU a naší mateřštinou hovoří tak dobře, že byste v něm bratra ze Slovenska podle mluvy nepoznali.

A i když není všeobecně tak známý, jako jsou jeho kolegové, za sebou má řadu úspěchů, jde z role do role a prakticky se nezastaví. Hraje v Mamma Mia!, Mýdlovém princi a dalších několika kusech. Za sebou jich má ale snad už desítky.

„Co se fanynek týče, jsem trochu v ústraní. Ale už mám fanoušky, kteří mě osloví, fotí se se mnou, kolikrát dostanu i hezký dárek. Kupují si lístky, protože hraju zrovna já. Je to příjemné. Samozřejmě mě také atakují fanatici a fanatičky přes sociální média, kteří mi posílají různé fotky, i částí svého těla, a chtějí, abych jim posílal svoje. To automaticky mažu, jde to mimo mě,“ řekl Super.cz Peter, který je už od školy zadaný, chodí s někdejší spolužačkou a kolegyní Kateřinou Sedlákovou.

„Jednou ten vztah asi někam posuneme, zatím to ale není na pořadu dne,“ culí se budoucí hvězda muzikálu, který se bude uvádět v pražském Kongresovém centru od března 2017.

„Na naší profesi je krásné, že každé tři měsíce se můžeme vtělit do někoho jiného. Zkusit si život boxera beru jako obrovskou příležitost. Už se na Rockyho připravuju s trenérem, od listopadu budeme v kontaktu s chlapíkem, který by měl dělat boxerské choreografie. I když to nebude klasický box, budou tam třeba i jakoby zpomalené rány, stejně je to haluz, finále je dvacet minut čistého času mlácení se na jevišti. Bude to muset být perfektně nazkoušené. Už jsem viděl video z Broadwaye, zajedu se podívat i do Stuttgartu. A jestli se něčeho bojím? Příštích divadelních prázdnin. Bude těžké udržet se přes léto v perfektní formě,“ směje se mladík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám