Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Brousí si zuby na modeling a chce v něm uspět! Řeč je o osmnáctileté Dominice Urxové z Rokycan, vítězce devátého kempu Dominiky Mesarošové (38) pro začínající modelky. Líbí se vám?

Partička mladých slečen trávila týden v Tunisku na Džerbě, kde se pod taktovkou Dominiky učila základům modelingu. Po finálové módní přehlídce pak šéfka celé akce jednu z nich vyhlásila za vítězku. Bude jí pomáhat v kariéře, nafotí jí book a dostala i k zapůjčení auťák.

„Na všechny holky jsem pyšná za to, jak bravurně odchodily módní přehlídku. Bylo to bez chyby. Dominika vyhrála ne kvůli shodě našich křestních jmen, ale z toho důvodu, že bojovala od začátku až do konce bez jediného problému a s úctou a pokorou k druhým. Toho si s týmem ceníme,“ naznačila Mesarošová, že některé dívky to asi měly trochu jinak.

„Už teď se těším, až s ní budu fotit book, je totiž neuvěřitelně fotogenická,“ přidává modelka, která nedávno pověsila přehlídky na hřebík. Má svou agenturu, která jí prosperuje, a tak se rozhodla odejít z mol v pravý čas.

Na druhém místě skončila Leonarda Grygarová a na třetím Nicola Andrlová. Desátý ročník proběhne na jaře, na listopadový casting se zájemkyně mohou hlásit na webovkách Dominiky.

„Už dávno jsem zjistila, že nemá smysl hledat hotovou modelku. Baví mě ty postupné proměny z prkenných slečen v takřka profesionálky. Hlásí se i ne zrovna typické krásky a kolikrát je člověk mile překvapený, jak jim projekt zvedne sebevědomí nebo jak při něm najdou svůj styl a směr,“ dodala Dominika.

Reklama

Další články

Načítám