Hlavní obsah
Článek

Takovou exekuci nikdo ze známějších Čechů asi ještě nikdy neměl! Jak Super.cz již informoval, mezi mladými je velkou hvězdou bloger FattyPillow, který je až tak populární, že ho už musela začít chránit policie. Ta samá instituce mu teď ale zavařila na pořádný malér. Nechala mu zablokovat účet kvůli exekuci ve výši 33 miliónů korun.

„Dnes ráno jsem se díval na účet a tam jsem měl krásnou a nádhernou nulu. To jsem ještě nikdy neměl. V bance mi řekli, že na můj účet je exekuce. Všechno poctivě platím, tak mě to překvapilo. Paní úřednice mi vytiskla papír, na němž bylo, že exekuci na mě vydala policie z Olomouckého kraje. Ta částka nás zaskočila: 33 miliónů 333 tisíc 333 korun,“ uvedl mladík.

Ten později zjistil, že vše se ve skutečnosti točí kolem částky šestnáct tisíc, kterou mu kdosi loni po menších částkách daroval za točení videí. Majitel karty pak policii začal tvrdit, že kartu mu někdo ukradl a strážci zákona proto streamerovi (pořádá přímé přenosy jak z hraní her, tak i z různých legrácek) sebrali peníze.

FattyPillow se vyjádřil v tom smyslu, že si myslí, že dárce si zpětně finanční příspěvky rozmyslel, a proto možná přišel s verzí o krádeži karty.

Zda s částkou v řádu desítek miliónů korun udělala chybu banka, nebo policie, se vypátrat nepodařilo. Do případu se už ale stačil vložit i známý provokatér městských strážníků s přezdívkou Mike je pán, který kolegovi, jenž je původním jménem Karel, radí, aby podal žalobu, soud požádal o předběžné opatření a policii kvůli zkomplikování života sedřel z kůže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám