Hlavní obsah
Článek

Bývalá rosnička Romana Jákl Vítová (46) ví, jak na sebe upozornit hlavně své mužské fanoušky! I ve společenských šatech s jinak ne moc záludným výstřihem se jí povedlo předklonit tak, že měli radost všichni muži, kteří stáli okolo!

Ne vždycky vypadala Romana jako modelína ze žurnálu. „Nedávno jsem byla na srazu se základkou po pětadvaceti letech a kamarád mi říkal, že byl docela v šoku, když mě viděl na obrazovce jako uhlazenou moderátorku. Že jsem se prý vždycky chovala spíš jako kluk, když byla nějaká bitka, tak ani mezi staršími kluky jsem moc přemožitelů neměla,“ svěřila se na akci s minigolfem, který lze do konce srpna hrát v jednom štěrboholském obchodním centru.

„Loni Petr s holkama absolvoval všech osmnáct jamek. Musel tady s nimi pobíhat až do večera a odrovnal si záda, na která dlouhodobě trpí. Takže letos s námi radši nejel,“ vysvětlovala Romana nepřítomnost manžela Petra Jákla.

Rodinka letos prázdniny trávila v Čechách. Zvlášť tatínek často pracovně cestuje za velkou louži, takže je rád za klid v domovině. Nějaké to moře si prý ale brzy také dopřejí.

Reklama

Další články

Načítám