Hlavní obsah
Článek

Ti dva se asi milují, ale přece jen i mezi nimi se sem tam vyvrbí nějaká ta hádka. Naposledy tomu tak bylo nedávno, když si Ornella Štiková (31) „dovolila“ jít ven pařit. A to neměla dělat! Svého milého Pepu Koktu tak naštvala, že došlo k docela ostré výměně názorů. Navíc se do Štikové naváží kvůli její váze!

„Super. Takže můj ‚kozičkový‘ král Josef Kokta mě dnes mučí za to, že jsem včera šla po párty do baru Kozička a nebyla dostatečně cudná, abych přišla před čtvrtou ráno. Prej jsem hříšnice. Hlavně, že mi předtím říkal, jak tam choděj normální slušný ženy. A dneska říká, že jen děvky. A to já nesmím být,“ postěžovala si na legračního mravokárce po svém boku blondýna.

Právě Kokta býval v tamním podniku častým hostem a Ornelle se ze všech stran donášely jeho něžnosti k tamním návštěvnicím. Proto zní jeho slova kritiky docela vtipně.

„Stejně dostane na zadek,“ přidal k tomu Pepa s tím, že jen o den později si pořádně rýpnul do Ornelliny postavy. „Pánové, ženy byste si měli ve vztahu vážit. Jinak vám přiberou,“ napsal na zeď své přítelkyně a ještě ji v příspěvku pro jistotu označil.

Tihle dva se buď velmi rádi škádlí i před veřejností, nebo si před ní zkrátka vyřizují účty!

Reklama

Další články

Načítám