Hlavní obsah
Článek

Tahle dívka moc dobře ví, na co by odpověděla kouzelnému zrcadlu, kdyby si nebylo jisté, co je na ní nejkrásnější! Princezna Silikonka Dominika Mesarošová (38) si zájmu o svá operativně vylepšená ňadra náramně užívá. Super.cz získal její snímky z nedávného slunění na egyptské pláži, kde se rozhodla rovnoměrně si opálit i jinak zakrytá místa horním dílem plavek!

„Celý den jsem se věnovala svým holkám v rámci projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři, které učíme dovednostem modelek. Ale hodinu denně jsem si vyšetřila a ve svém volnu jsem se chodila soukromě opalovat trochu stranou, kde nebylo tolik lidí. Náš fotograf mi ukázal, jak mě při tom jednou tajně nafotil. Někdo by byl možná naštvaný, ale mně se líbilo, jak fotky dopadly, tak jsem mu je schválila,“ tvrdí Mesarošová.

Ta si myslí, že se nemá za co stydět, na svoje umělá prsa je náležitě pyšná.

„Ten týden – tenhle byl už čtvrtý – všichni tvrdě dřeme, abychom z holek dostali maximum, takže je potřeba taky odpočívat. Za chvilku už budu mít zase práce nad hlavu s pátým ročníkem. Tam mám ještě pár volných míst, ale konkurs už je začátkem května, takže dívky, které mají zájem, mají jen něco přes týden času, aby se mi ozvaly. A doufám, že i v Praze brzo bude teplo a najdu chvilku, abych se mohla nahoře bez taky trochu opálit,“ dodala Dominika.

Reklama

Další články

Načítám