Hlavní obsah
Článek

Žije v Rusku, živí se jako instalatér a je úplně v šoku, když se k němu seběhne partička cizinců a strká mu pod nos památníčky s propiskami. Tento pán je totiž až neuvěřitelně podobný britskému představiteli sarkastického Dr. House. Mrkněte na tu podobu!

Snad jen kštici má větší (Hugh si musí pomáhat příčeskem, jeho vlastní kštice už má podzim), jinak je podoba téměř dokonalá. Tento mužik ale zřejmě nesleduje televizi, proto se neustále diví, proč po něm neustále hází pohledy i jeho krajané.

Kdyby si koumák přes instalace potrubí všeho druhu udělal dovolenou a vyrazil 22. července do Brna, určitě by pochopil, co je na něm tak zvláštního. Pravý Dr. House, respektive jeho představitel, totiž ten den v moravské metropoli bude mít svůj koncert.

Vrací se sem po roce, protože loni měl takový úspěch, že by byla škoda z toho něco nevytěžit. Jak Super.cz již informoval, Hugh Laurie se v zákulisí chová poněkud zvláštně, jeho nejslavnější role ho evidentně poznamenala. Uvidíme, co na něj vyleze tentokrát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám