Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Miss Earth Terezu Fajksovou (34) známe z mol především kvůli jejím předváděčkám hezkých ženských šatů. Že si ale na sebe navlékne i obnošené šatstvo po Pavlu Liškovi nebo po načančané Heidi Janků (61), to by čekal málokdo. Přesto se však tak stalo!

Tereza byla jednou z hlavních tváří charitativního bazaru v nákupním parku v Praze-Štěrboholech, jehož výtěžek putuje na podporu vozíčkářů a jejich společnosti CZECPA (Český svaz paraplegiků). A při té příležitosti se konala i módní přehlídka, během níž vystoupili profesionální modelky v čele s Terezou a samotní paraplegici.

Fajksová pak ukázala, že má smysl pro humor, a souhlasila, že předvede velmi specifický model. Na sobě měla sako Pavla Lišky, svatební košili a kravatu Michala Dvořáka (58), a navíc ještě kraťasy Heidi Janků.

„Sama jsem věnovala dvoje koktejlové šaty. Jedny jsou pro mě významné tím, že jsem je měla na sobě na audienci u prezidenta republiky Mauricius. A v těch druhých jsem absolvovala televizní galavečer Srdce pro děti,“ prozradila při té příležitosti jako vždy půvabná Tereza. Sama by prý nejradši sáhla pro nějaký ten modýlek do šatníku Jennifer Aniston.

Reklama

Další články

Načítám