Hlavní obsah
Článek

Jestliže někdo začne tvrdit, že Iveta Bartošová (†48) se naučila zpívat v souhvězdí Kentaur a po nocích létá na koncerty na Petrovy kameny, asi tomu vážně začneme věřit. Zpěvačka neustále překvapuje celý národ dalšími neuvěřitelnými pikantnostmi ze svého soukromí. Někdy je vypustí ochotně sama, aby pak pošpinila bulvár, že o ní píše, jindy se svěří její blízcí. A to je i tento případ. Exmilenec Ivety Zdeněk Macura (49) (ano, ten, který ji chce dostat k oltáři), zveřejnil soukromou korespondenci se svou celebritní láskou. Z ní vyplývá, že Iveta už v lednu Rychtáře nechtěla, ale nevěděla, jak se ho ve slušnosti zbavit!

V lednu Macura Bartošové nabídl, že se o ni královsky postará a měsíčně pro ni připraví šedesát tisíc na její živobytí. Iveta sice zůstala jako opařená, ale nabídku odmítla.

„Zdeňku, já žiju s Josefem a pomáhá mi, ale nemůže mi asi pomoci jako ty. Řeší se mnou moje dluhy a snaží se mi fakt pomoci. Je na mne strašně hodný, i když jsem celé dny sama v domě. To je bezvýchodná situace,“ postěžovala si nejprve. Své finanční potíže prý už tehdy řešila bod po bodu s dvěma účetními a finančními poradci. „Děkuji ti za krásnou nabídku, ale nemůžu teď jinak. Mám tě ráda, ale teď díky médiím nemůžu dělat jakékoliv změny,“ napsala Zdeňkovi Iveta.

Že by se bála o svou pověst? Měla snad strach, že by ji národ odsoudil, že dala košem pečovateli, kterému rozbila rodinu?

Nedávno, když Macura za přítomnosti Rychtáře zavítal do Ivetina domu, se spekulovalo, že ho Bartošová skutečně jen nelákala na schůzku, aby mu řekla, ať ji neobtěžuje, ale protože se chtěla zbavit svého dosavadního přítele. Ten však nečekaně Macuru, skrývajícího se před domem, objevil a plán bývalých milenců zhatil. Teď to ale vypadá, že už v lednu Iveta svého Pepíčka nemilovala, ale pouze si jej vážila za nezištnou pomoc.

Reklama

Další články

Načítám