Hlavní obsah
Článek

Pořad VIP zprávy přišel o svého tahouna, na kterém doteď stál a bez něhož padal! Populární televizní zpravodajství ze společnosti z hodiny na hodinu opustil Jan Čtvrtečka, vedoucí vydání, díky jehož vedení bulvární drby přitahovaly každý den k obrazovce statisíce diváků. „Je to tragédie. Za Honzu není adekvátní náhrada. Téměř všichni se tu bojí, že to ve finále může znamenat i konec pořadu,“ prozradil nám velmi důvěryhodný zdroj ze sídla televize Prima. Přežijí tedy na obrazovce moderátoři relace Ivana Gottová (48), Jiří Pomeje (†54) a Laďka Něrgešová?

„Honza měl velký podíl na tom, kam se VIPky dostaly. Vymýšlel upoutávky, dal jim výraznou tvář. Ale ve středu se naštval a požádal o okamžité ukončení pracovního poměru,“ uvedl náš zdroj.

Další pracovník televize zprávu potvrdil a doplnil, že za odchod televizního profesionála mohou vyhrocené vztahy s bývalou moderátorskou hvězdou Novy Jitkou Obzinovou, která na Primě řídí zpravodajství. „Čtvrtečka zkrátka už ten nápor nevydržel a vzal roha,“ tvrdí informátor.

„Odešel jsem na vlastní žádost a to z důvodu, že už jsem tomuto formátu neměl co víc nabídnout,“ reagoval pro Super.cz Čtvrtečka, který zjevně chce se svými bývalými šéfy směrem k veřejnosti zůstat zadobře.

„To mě moc mrzí. Ještě v pondělí jsme spolu dělali a domlouvali si do budoucna nějaké věci. Honza byl skvělej. Je škoda, že skončil. Ale do vedení nevidíme,“ překvapila zpráva Pomejeho.

Zaměstnanci se bojí, zda druhá vedoucí vydání, která nastoupila teprve poměrně nedávno, dokáže práci stejně skvěle, jako její odcházející kolega, a spekulují, zda se Čtvrtečka vůbec dá někým podobně kvalitním nahradit. „Jen aby na odchod Honzy nedoplatil celý pořad svým zrušením,“ bojí se zaměstnanci Primy. Televize zatím všechny uklidňuje, že se žádná tragédie nestala a že bulvární magazín bude pokračovat dál.

Reklama

Další články

Načítám