Hlavní obsah
Článek

Pamatujeme si ho jako neustále usměvavého hlasatele pořadů České televize nebo průvodce různými magazíny. Petr Lesák ale hlavně již léta se svou společností ovládá významnou část českých televizních reality show. Dosud byl jeho nejžhavějším želízkem v ohni bulvární magazín Top Star na Primě. Jenže podle našich informací se televize rozhodla dát mu sbohem a předat pořad jiné produkci.

Byl mocným mužem českého uměleckého rybníčku. Skoro všechny celebrity si ho nikdy nechtěly rozházet, aby snad, nedej bože, neměly utrum v Top Staru. Jeho koně se však mohou začít obávat a jím neoblíbení umělci se mohou radovat. Podle všech dostupných zpráv Lesákovi zvoní s Top Starem hrana.

„Televize chce velkou změnu formátu, tedy i produkce. A s Lesákem již nepočítá,“ dozvěděli jsme se z útrob stanice sídlící na Palmovce. Oficiálně nic takového ale samozřejmě nikdo nepotvrzuje. „Podle mých informací je pan Lesák součástí tendru. Bližší informace mi zatím nejsou známy,“ uvedl mluvčí Primy Václav Mazánek.

Sdílnější nebyl ani sám Lesák. Když jsme mu položili dotaz, vymluvil se na komplikovanou dopravní situaci a s tím, že se ozve, zavěsil. Později už se ale neozval.

Příjem z produkce Top Staru se blíží opravdu horentním částkám, ročně se dá hovořit o pěkné řádce miliónů. I kdyby ale Lesák nakrásně o bulvární pořad přišel, nemusí se o sebe bát. Už mnohokrát ukázal, že se sám o sebe a o svou firmu dokáže solidně postarat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám