Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Soudy ještě ani neposvětily její rozvod s manželem Patrikem Aušem, jemuž odpírá i styk s jeho nevlastním synem Jakubem, a Vendula Svobodová (52) si už zase užívá krásné okamžiky zamilovanosti! Hlava jí nyní z prošedivělého obrýleného padesátníka lítá v oblacích tak, že se s ním dokonce vášnivé líbá na veřejnosti. „Tohohle pána teď vedle mě budete vídat častěji,“ upozornila prý Vendula své přátele.

Snímky zaláskované Venduly s tajemným milencem přinesl server Prásk!, který dvojici nachytal v noci z pátku na sobotu v jednom pražském baru na privátní oslavě a tak má celou sérii fotografií nové dvojice. „Vendula se na večírku novým přítelem vůbec netajila. Tančili spolu v objetí na parketu a pak si užívali volných chvil ve VIP zóně,“ píše server.

Kolem třetí v noci pak dvojička v rozradostněné náladě vyšla do rozespalé Prahy. Před příjezdem taxislužby se ředitelka nadace Kapka naděje se sympatickým pánem vášnivě líbala a objímala. Pohledy, které na milence Vendula na snímcích posílá, hovoří za vše: Tady se rodí velká a hluboká láska!

A kam že se z pařby jelo? Samozřejmě do Venduliny vily v Říčanech. Hnízdečko lásky tak po téměř pětiletém vztahu s Aušem Svobodová buduje definitivně už s jiným mužem.

Reklama

Další články

Načítám