Hlavní obsah
David Zápal
Článek

O Zdeňku Macurovi (49), podivínovi, který se ochomýtá kolem Ivety Bartošové (†48), a jenž sice občas jedná zvláštně, ale podle našich informací před časem skutečně intimně žil s padlou zpěvačkou, nebylo dlouho slyšet. Teď se však zase ozval a o Ivetě tvrdí: „Nemůže spát a chodí k psychologovi, protože jí chybím. Navíc o mně pod hrozbou smrti musí lhát,“ píše Macura.

„Rok a půl byla zvyklá na moji podporu, cítila, že má někoho, kdo ji má opravdu rád, projevovala vděčnost. Nepotřebovala chodit k psychologovi, normálně spala. Teď už víc než dva měsíce ode mě žádnou zprávu nedostala, a tak nemůže spát, chodí k psychologovi. Je vidět, kdo je jí skutečně oporou a kdo ne,“ tvrdí muž, který sebe a Ivetu nazývá bobečky. „Navíc pod hrozbou smrti, musí si o mně vymýšlet lži a špinit moje jméno,“ podotýká v narážce na Ivetina oficiálního partnera Josefa Rychtáře (65). Myslí si, že SOS zpráva, kterou mu před časem Iveta poslala, a po níž došlo k Macurovu napadení před a uvnitř vily Bartošové v Uhříněvsi, byla o to víc potvrzena jako vážně míněná věc.

A protože mu podle něj sám Rychtář potvrdil, že zpěvačka přijala jeho návrh na svatbu, vyzval ho, aby rychle opustil její dům.

„Žádám Vás, abyste udělal to, co jste sám řekl, že uděláte, tedy abyste odevzdal klíče od domu Ivety Bartošové a již ji žádným způsobem nekontaktoval. Zároveň Vás žádám, abyste se neopovážil jí jakkoliv ublížit. Také Vás žádám, abyste odmontoval všechna odposlouchávací a monitorovací zařízení z domu Ivety Bartošové a odinstaloval program z jejího mobilu, který vás online informuje o obsahu jejích sms zpráv, kde se zrovna nachází a s kým telefonuje. Žádám, abyste to udělal nejpozději do 2. 11. 2012 a potvrdil mi to zpětně emailem,“ vyzývá Macura veřejně Rychtáře s tím, že Ivetu si pak nejpozději posledního března roku 2013 vezme za ženu.

Tady ještě bude veselo…

Reklama

Další články

Načítám