Hlavní obsah
Článek

Mělo jít o největší překvapení večera, nakonec šlo málem o život. Na křtu nového videoklipu Jarka Šimka (50) k songu Change The Game, který se mu mimochodem mimořádně povedl a patří ke špičce na tuzemské scéně, došlo k útoku opravdového lva na přítele zpěváka a hudebního producenta. „Když jsem viděl, jak se ten lev naštval a šel po něm, bál jsem se, že je konec,“ svěřil se Super.cz roztřesený Jarek. Podívejte se do fotogalerie a na video se zpovědí muzikanta i se záběry na nádherného, ale velmi nebezpečného mazlíka.

„Ten lev vůbec za nic nemůže. Mého kamaráda Jirku Horáka, kterého si hrozně moc vážím, dopředu upozorňovali, aby nechodil přímo před to zvíře. Své majitele totiž považuje za součást své smečky a mohl by je začít bránit. On však bohužel neuposlechl. Navíc rozvláčné pohyby mu naznačily, že půjde o snadnou kořist, a tak se Leon rozzuřil a praštil ho prackou,“ vzpomíná na chvíle hrůzy Šimek. Celý incident proběhl během pár setin sekundy, takže ho většina novinářů nestihla ani zaznamenat.

„Velké štěstí bylo, že se chovatelům podařilo svého mazlíčka okamžitě uklidnit. Ale bylo to o fous. I přes naše naléhání na hosty, aby při pobytu lva byli naprosto potichu, byl v místnosti větší hluk než předtím. Raději jsem to ukončil a nakonec poprosil úžasné majitele Leona, aby ho odvedli. On je sice hrozně hodný, ale pořád je to šelma a při pohybu kolem něj se musí dodržovat přísná pravidla, aby se nikomu nic nestalo,“ vysvětluje Šimek. A měl pravdu – hosté se chovali z větší části neurvale, na lva pokřikovali, dělali nečekané pohyby, které krále zvířat znervózňovaly, a navíc jim padaly s rámusem na zem i skleničky, což mu také na klidu nepřidalo.

Zatímco Šimek se ještě dlouho po události klepal jak ratlík, jeho napadený kamarád a podnikatel s elektronickými cigaretami se usmíval od ucha k uchu. „Slyšel jsem, že jsem měl štěstí, protože mu ten den ostříhali drápy,“ konstatoval Jiří Horák. Přitom může být rád, protože lev má takovou sílu, že by člověka usmrtil během pár sekund.

Na křtu v pražském klubu Bellberry se objevilo mnoho známých tváří, například kmotři Eva Pilarová s Tomio Okamurou,  zahraniční hosté z Itálie duo Jalisse či švýcarští bratři ze Sinplus, Jiří Krampol, Dominika Mesarošová, Zbyněk Drda, Martin Maxam, populární rapper Raego, Reppy z Talentu, fešný model Filip Sokol a další hvězdy. „Udělali mi velkou radost, že mě přišli podpořit,“ dodal dojatý hudebník Jarek Šimek.

V rámci večera předal jeho přítel Jiří Horák šek na dvacet tisíc Gabriele Dänemarkové, zástupkyni nadace na podporu hluchoněmých Dar sluchu. Zároveň přislíbil nákup přístroje, který umožní odhalit sluchovou vadu už u kojenců, u kterých se pak problém dá lépe léčit.

Reklama

Další články

Načítám