Hlavní obsah
Článek

Jarek Šimek (50) se rozhodl definitivně zbavit nálepky skladatel Ivety Bartošové (†48) a vrátil se k tomu, co umí nejlíp. Natočil videoklip ke své písničce Change The Game se spoustou hororových prvků a kvalitou dost překvapil. Většina jeho kolegů proti němu vypadá jako šumaři. Podívejte se na exkluzivní světovou premiéru klipu na Super.cz!

Tento klip si zpěvák a producent Jarek Šimek vypotil doslova a do písmene vlastní krví a i přes ošklivý úraz nohy ho dokončil. Některé scény připomínají spíše nějaký hororový biják, ale jedná se prý jen o pouhou počítačovou hru, do které se dostane jeden teenager. „Já přitom sám ale paradoxně počítačové hry nemám rád. Nebaví mě a připadá mi to jako ztráta času. Je to ale bezesporu trend a zábava miliónů lidí bez ohledu na věk. Dokonce i moje máma je občas hraje,“ směje se Jarek, který si přál nový klip už dlouho, a teď se mu to po letech konečně splnilo. Sám si napsal scénář a zhostil se i režie.

Ve středu od osmnácti hodin proběhl v pražském klubu Bellberry křest klipu za účasti mnoha hostů v čele s Tomiem Okamurou, Evou Pilarovou, Jirkou Krampolem, duem ve složení Andrea Andrei a David Mattiolli či italskou slavnou dvojicí Jalisse a švýcarskou kapelou Sinplus. Ke křtu Šimkovi a k prvním narozeninám elektronické cigarety Jiřího Horáka přišel popřát i živý lev a desítky dalších celebrit.

Klip, na kterém se podíleli i Reppy (známý z třetí řady Talentu) a DJ Magix, se chystá Jarek prezentovat především na východě, kam často jezdí na mezinárodní festivaly jako porotce. Nedávno také napsal a natočil duet Evy Pilarové a redaktorky TopStaru Mirky Roubíkové. Hostoval i ve slavné písni Vodopád rappera Raega. Rýsuje se prý ale i spolupráce s hvězdou Ukrajiny Vitaliym Kozlovskiym.

Reklama

Další články

Načítám