Hlavní obsah
Článek

Kontroverzní zpěvačka Iveta Bartošová (†48), která je již třetí týden hlavní hvězdou vlastní reality show Iveta televize Pětka, ukázala, jak vlastně funguje genetika! Všude tvrdí, že větší bříško má po mamince, ale když ji štáb načapal s plným tácem kalorických chlebíčkových bomb, málem se leknutím a snad i studem udusila. „Nesmím jíst před koncertem a už vůbec ne bílé pečivo,“ prozradila pak, než se vydala na Slovensku na pódium. Podívejte se na velmi poučné video z Ivetina života!

Koncert Bartošové se konal v Ružomberoku a štáb ji načapal krátce před vystoupením v maskérně s tácem chlebíčků. Když uviděla kameru, skoro se zakuckala. „Já jím! To je všechno moje, abych měla dneska sílu. Tak mi to nechte. Nechte mě najíst,“ řekla nejdříve zpěvačka, jež nášup pro svou chlebárnu bránila vlastním tělem, pak se ale snažila ospravedlnit.

„Já jsem měla díky vám jen jeden kusanec. Ale tohle všechno sním. Ne, to je blbost, to nedokážu. To bych potom nezazpívala ani hoří. Jak se říká: hladový umělec, nejlepší umělec. Hlavně já musím hodně dýchat. Když mám plné bříško, tak to nejde,“ vysvětlí ve středečním pátém díle Ivety pěnice s tím, že před koncerty nejí a po nich je už tak pozdě, že by si mohla koupit jen bagetu.

„Bílé pečivo, to mi nedělá dobře. Já radši zeleninu, ryby, maso, fazole a čočku,“ prozradila skladbu svého jídelníčku. Škoda, že na tác se už tyto dobroty nevešly a že naopak Ivetě doteď nikdo neprozradil, že veka na chlebíčky se také řadí do bílého pečiva.

Ivetě ale nelze upřít, že od doby natáčení (polovina září) radikálně zhubla, začala cvičit, a tak vypadá čím dál tím líp. Snad jí to vydrží a nepodlehne chlebíčkům a bůhvíčemu dalšímu opět tak, jako dřív.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám