Hlavní obsah
Článek

Hana Zagorová (†75) má už desetiletí spoustu věrných fanoušků. Jeden z nich byl ale věrný až příliš, takže ho jeho fandovství dostalo až do blázince. Od rána do noci pouštěl její hudbu tak hlasitě, že sousedům připadalo, že stojí u reproduktoru. Došlo kvůli tomu už i na konflikty. Navíc se na ni veřejně zlobí, že poslední dobou představuje svou komorní tvorbu, a dobře jí radí, aby přestala zpívat šansony, jinak do šesti let zemře!

Zhruba čtyřicetiletého muže po řadě měsíců tyranizování okolí lékaři za doprovodu policie dovezli na uzavřené oddělení psychiatrie. Muž ze slovenského Sence to asi vážně neměl v hlavě v pořádku. „Celý panelák je z něj na nervy, marně mu domlouváme, prosíme nebo voláme policii. Bydlí sám, ale přes zeď slyšíme, že si mluví sám pro sebe, skáče, pláče, tančí, vykřikuje. Jednou dokonce tančil nahý na balkoně. Naše děti pro jistotu doprovázíme do školy, aby jim něco neudělal,“ tvrdili podle slovenského deníku Plus 7 dní ještě před izolováním muže jeho sousedé.

I redakci prý šílený fanoušek kontaktoval. Prostřednictvím ní Zagorovou prosil, aby přestala zpívat šansony. Jinak prý do šesti let zemře a jemu se prý vše do puntíku vždy splnilo. Jednoho dne našel redaktor od muže 1012 nepřijatých hovorů, kvůli kterým novinář kontaktoval raději zdravotníky. Ti se s ním snažili domluvit telefonicky, nakonec se ale vzhledem k neutuchajícímu nočnímu prozvánění od bláznivého fandy několik týdnů pořádně nevyspali. Když ale začali slýchat urážky, spadla klec.

Zagorová tak nyní může bez obav vyrazit na své slovenské turné.

Reklama

Další články

Načítám